Håll i hatten, Sveriges bästa webbhotell är redo att uppgradera!

Under hösten ska webhotellet Bineros kunder få en markant uppgradering gällandes både driftssäkerhet, utrymme, trafik och användarvänlighet. Lösningen stavas Binero 2.0 och ambitionen är att webhotellets kunder ska migrera till webhotellets uppdaterade lösning. Uppdaterad information om webhotellets nya satsning kommer då den rullar skarpt. Enligt webhotellet så kommer den konkreta slutnyttan som den uppgraderade versionen medför att utgöras av nyckelorden; större, säkrare och enklare. Häpp!

Och de mer konkreta nyttorna utgörs av;

1; Användarvänlighet anpassad för samtliga användare.

2; Lastbalanserat med högre driftsäkerhet.(Lastbalansering är en metod som har till uppgift att få respektive hemsidor att vara online på nätet i så hög utsträckning som möjligt. I äldre versioner och miljöer så är användaren/hemsidan beroende av en vanlig eller en virtuell server.)

3; Modernt snitt i samtliga delar där den senaste tekniken på området ska vara en självklarhet.

4; Kapacitet – 100 GB respektive 200 GB utrymme. (Det har talats om 100 GB utrymme för privata användare och 200 GB utrymme avsedda för företag. Och det utan att webhotellet kommer att ta mera betalt av sina kunder!)

5; Kapacitet igen – 2000 GB ryms i privatpaketet och hela 4000 GB trafik i dito företag!

6; Ännu mera kapacitet – en MS SQL-databas ingår i privatpaketet alternativt ett obegränsat antal MS SQL-databaser för de kunder som använder sig av webhotellets företagserbjudande.

7; Ökad flexibilitet i form av att webhotellets användare väljer plattform (Win/Lin) för respektive domän eller subdomän.

Och slutligen så drar webhotellet Binero sitt solidariska strå till stacken då ropen ska skalla; SSH-acess åt alla!

Spännande satsning från en av de mer progressiva webhotellen på den svenska marknaden!

Det här inlägget postades i Bra Webhotell. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>