Molntjänst som kommer att förbättra ett bra webbhotells tjänster ännu mera

Nu uppdaterar webbhotellet Surftown sina tjänster för Windows- och Linuxkunderna. Genom att uppgradera webbhotellet med teknologi från Windows Server 2008 och CloudLinuxs LVE så isolerar man webbhotellen från andra typer av aktiviteter som förekommer på respektive vald server.

Den praktiska utkomsten för dig som använder dig av webbhotellet Surftowns uppgraderade version och förbättringar består som så ofta annars av högre stabilitet, bättre slutprestanda och en ökad säkerhet.

Dessutom så passar samma webbhotell på at rulla ut en totalt uppdaterad plattform signerad Windows. Plattformen är baserad på Windows Server 2008 samt Hyper-V. Webbhotellets syfte med lanseringen består av att kombinationen Windows Server 2008 och Hyper-V i stora drag ska motsvara den prestanda och de möjligheter som CloudLinux genererar för samma webbhotell. Det vill säga; innovativ teknologi, hög prestanda och säkerhet i en miljö som är avskärmad!

Det här inlägget postades i Bra Webhotell. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>