Multi Admin – Webbhotellet One:s tjänst för att öka kontrollen för de användare som nyttjar flera webbutrymmen

Webbhotellet One kommer att ge sina användare bättre möjligheter att överblicka sina olika webbutrymmen. I alla skrymslen och vrår. De kunder hos webbhotellet som primärt berörs av förändringarna utgörs av de användare som har minst tre eller flera abonnemang. Och tjänsten som gör det enklare lystrar till namnet Multi Admin. Multi Admin ska sedermera göra det möjligt för webbhotellets kunder att hantera basal ägarinformation samt abonnemangsbetalning på ett mer effektivt, snabbt, och sist men inte minst, användarvänligt vis. Allt som behövs är ett enkelt login! Så istället för att webbhotellets kunder ska göra sig omaket att behöva logga in på varje respektive abonnemang och webbutrymme så kommer de hädanefter att kunna skapa en profil i Multi Admin varpå de snart kommer att kunna  skaffa sig en överblick över informationen som rör respektive abonnemang.

I egenskap av kund hos webbhotellet One; logga in på webbhotellets kontrollpanel och skapa en profil för de abonnemang som du vill administrera via ett login. (Och återkom gärna sedan till oss på webbsiten.se med ett utlåtande om hur tjänsten funkar i verkligheten.)

Det här inlägget postades i Bra Webhotell. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>