Webbhotellet One skänker sina webbhotellsanvändare mer funktionalitet

Att använda sig av PHP i safe mode är en återkommande säkerhetsåtgärd bland flertalet av de svenska webbhotellen. (Även bland de utländska aktörerna – webbhotellen är det en gängse metod). Säkerhetsåtgärden resulterar dessvärre ofta i rena avgränsningar inom safe mode som tar sig konkreta uttryck i form av till exempel avsevärt minskad prestanda. Tacknämligt är det därför att webbhotellet ONE eftersträvar att ge sina PHP-kunder mer funktionalitet! Men med bibehållen eller ännu bättre säkerhetsvillkor.

Noterbart är att webbhotellet ONE nu kan erbjuda de kunder som använder PHP en ökad flexibilitet när de använder sina respektive webbhotell. Det kan de göra tack vare att webbhotellet nu applicerar ”safe mode deaktiverat” på samtliga sina servrar. Safe mode deakitverat medför att ett flertal användarvänliga och sköna funktioner nu görs tillgängliga. Webbhotellet betonar vikten av en hög säkerhet generellt varpå samma webbhotellet bland annat har säkerställt att endast legitima  PHP-script används på servrarna genom att nyttja open_basedir i kombination med att webbhotellet har deaktiverat safe mode.

Slutnyttan utgörs av att PHP-användaren kommer att ha bra mycket högre access till funktionalitet i PHP utan att man för den sakens skull gör avkall på säkerheten.

Det här inlägget postades i Bra Webhotell. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>